4th AMSTERDAM WORLD INTERNATIONAL FILM FESTIVAL ®, September 8th-9th, 2018

WORLD INTERNATIONAL FILM FESTIVAL is a global industry event held around the year in more then 20 world's cities: 
Los Angeles, New York, Toronto, Vancouver, London, Amsterdam, Berlin, Vienna, Geneva, Madrid, Paris, Rome, Reykjavík, Moscow, Kiev, Hong Kong, Singapore, Kuala-Lumpur, Beijing, Brisbane and more.
This has never been done before. There is a media-bridge connection between these 20 film festivals. 
 
 
 
The World International Film Festival is a global industry event held in the world's biggest cities in 2017-2018. 

The around-the-world film festival tour option showcases some of the very best independent films on the scene today, in a truly international event bringing new cinema to audiences on a global scale. 

 

Valgt

Du kan finde de udvalgte film, hvis du følger dette link: 

AMSTERDAM WORLD INTERNATIONAL FILM FESTIVAL

Op zondag 20 en maandag 21 maart beleef je bij Pathé Tuschinski het World International Film Festival. Wil jij deze spraakmakende films op het witte doek zien? Koop dan nu snel je tickets!

STOLEN PATH

Stolen Path is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en speelt zich af in de 20ste eeuw op het Kroatische platteland. Als jong meisje was Victoria erg verwend. Naarmate zij ouder werd veranderde zij in een liefdevolle vrouw. Nu ze eenmaal volwassen is moet ze keuzes maken voor haar toekomst, maar door een onverwachte tragedie veranderde dit plotseling.
MEER INFO, TRAILER EN TICKETS

BLACK MUD

Black Mud is een coming-of-age road trip film over de impulsieve Alex. Alex is 19 jaar oud. Hij besluit zijn jongere broer mee te nemen van Ontario naar Alberta Tar Sands. Met de hulp van een jonge vrouw verkrijgen de jongens een slaapplaats. Hun reis naar het westen staat symbool voor een reis naar een beter leven.
MEER INFO, TRAILER EN TICKETS

VANITAS

Vanitas gaat over een meisje die op zoek is naar zichzelf en daarbij heen en weer geslingerd wordt tussen een aantal sterke persoonlijkheden uit de kunstwereld die op hun beurt op zoek zijn naar de waarachtigheid van de kunst.
MEER INFO, TRAILER EN TICKETS

IN YOUR ARMS

In Your Arms gaat over de cynische en ongeneeslijk zieke 40-jarige Niels, die zijn leven wil beëindigen. Maar dit is verboden in Denemarken. Hij komt erachter dat euthanasie in Zwitserland wel is toegestaan. Wanneer de onzekere en eenzame verpleegster Maria besluit mee te gaan, volgt een roadtrip via Hamburg naar Zwitserland, waarin ze elkaar steeds beter leren kennen.
MEER INFO, TRAILER EN TICKETS

Onbepaald